friiidas

Alla inlägg under juni 2012

Av Frida - 13 juni 2012 23:11

Efterlyser någon som kan göra en grym header till min blogg!

Vill ha en somrig och fin nu! Finns det nån som är bra på det?   

Av Frida - 13 juni 2012 17:30

Bakade en äppelpaj i gullig form till fika idag :) Smulpaj är ju ändå det lättaste sättet att snabbt få en efterrätt med minsta tid och arbete :) Här kommer receptet: 



2 äpplen

1 tsk Socker

1,5 tsk kanel

150g. smör

1,5 dl socker

1 tsk bakpulver

4,5 dl mjöl


Skölj, kärna ur och hacka äpplena i mindre bitar. Strö på socker och kanel och sätt dom på förvärmning i ugnen på ca 175 grader. Smält smöret och rör ner resten av ingredienserna i kastrullen och rör till en smulig deg, strö över det på äpplena och höj värmen till 200 grader.  Låt pajen stå i ugnen i ca 20 min eller tills den är gyllenbrun :) Servera med vaniljsås! 



Gissa om jag är glad att jag hittade laddaren till min systemkamera, nu blir det fina bilder igen :) 

 

Av Frida - 12 juni 2012 23:30

Hallå! :) 

Har inte hänt så mycket spännande idag, har mest försökt att få katten att förstå att Ozzy inte är farlig, det går faktiskt bättre än förväntan! Snart är dom nog kompisar :) 


Provade att lägga ut vårat bord och stolar som vi har i vardagsrummet nu på kvällen, får se om någon nappar :) Vi ska göra om, måla fönstren, spika upp en trävägg och möblera om och måla lite av möblerna. Så nu har jag iaf börjat med en grej :) 



Fick en sån fin present utav en av stammisarna på jobbet idag. En liten avskedspresent för att jag går på semester på söndag och sen kommer jag nog inte tillbaka innan det är dags att vara mammaledig. Så ikväll kom han med en blomma, te och en liten skål! Haha, gulligt! 


 

Av Frida - 11 juni 2012 23:27

Den här lilla godsaken har flyttan in på Skogsgläntan ikväll :) Hon är väldigt osäker än, för hon har aldrig träffat en hund tidigare, och Ozzy är väldigt sugen på att leka med henne, haha! Hon har bosatt sig i badrummet, och hon får vara där tills hon känner sig säkrare :) 


Kan någon hjälpa oss med vad hon ska heta? 


 

Av Frida - 11 juni 2012 12:55

Beställde barnvagn precis. Vi har ju vetat vilken vi vill ha länge, men nu har jag beställt den. Hoppas att den är precis så bra som vi hoppas och som alla skriver om den. Vi har ju inte sett den i verkligheten, hehe! 


 

Av Frida - 11 juni 2012 12:33

Hallå alla glada! 

Ny vecka, och den sista veckan innan semestern :) Har haft en kanon-helg med min underbara sambo :) Vi har fått mycket saker gjort som man gått och dragit på länge, så det är skönt och ha det klart nu :) 


Idag händer inte så mycket, riktigt tråkigt väder ute, så blir nog att vara inne och greja lite. Kl 18 börjar jag och jobba! 


Hoppas alla får en fin måndag! 



Min frukost idag, hallon och jordgubbar :)

 

Av Frida - 4 juni 2012 13:14

Ny vecka, och nya utmaningar! Två veckor kvar till semester, så nu startar nedräkningen på riktigt ;) 

Regnet bara öser ner, men jag tycker det bara är mysigt :) Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det nog inte mycket mer än att åka till jobbet. 


Har 2 tårtor som ska göras denna vecka , båda till studenter! Tror jag börjar få fram hur jag ska dekorera dom, fick fria händer bara det syntes att det var till student :) Så imorrn måste jag baka bottnar så det är klart! 


Hoppas alla får en bra måndag, trots regnet :) 




Bilder jag tog i september förra året, regn är fint tycker jag! :) 

       

Av Frida - 2 juni 2012 18:19

Ikväll myser jag ner mig i soffan med den bästa som finns, Sebbe   Vi ska äta gott och bara ta det lugnt. Tur han finns när man känner sig nedstämd och ledsen. 


Har i princip bott i bilen idag, har inte fått särskilt mycket gjort. Var en sväng till marieberg med Lovisa och Fanny, sen kört kollegor på fest.


Hoppas alla får en bra lördag i blåsten!



Presentation


Mitt namn är frida, Välkommen till min lantliga blogg som innehåller inredning, bakning, pyssel, träning och familjeliv!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Känner du mig?
 Japp, vi ses ofta!
 Ja, men ses inte så ofta!
 Nja, vet bara vem du är!
 Nej, ingen aning!
 Annat!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards