friiidas

Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Frida - 24 maj 2011 22:38

Måste ge cred till Härliga hunds redaktion som har skrivit en artikel i senaste numret om American staffordshire terrier. Som många av er vet är Ozzy blandras staffe/amstaff. Så han har denna ras i sig, och många ser dom som farliga mördarmaskiner. Denna ras är jämt i blåsväder och enda gången man kan läsa om dom så är det bara massa saker om hur farliga dessa hundar är. 


Så snacka om att jag blev glad när jag fick se artikeln, ett helt uppslag med en rättvis bild av denna ras och ren FAKTA, inte massa påhitt som det annars är. Ozzy är den mest underbara hund jag mött, han är världens snällaste och har sån jäkla humor. Han ger mig så mycket utan att han vet om det! Man skrattar dagligen åt alla hans påhitt :) 


Så alla ni som tror att han är en kamphund, han må se tuff ut, men han är en riktig mjukis, precis som dom allra flesta inom sk. "kamphunds-raser". Enda gången en sådan hund skulle hugga är om han/hon har fel ägare, fel uppfostran etc.  Det finns alltid en förklaring till alla hundattacker. 


Oj, vilket långt inlägg detta blev! Haha :) 

Ha en fin kväll allihopa :) 


     Bilder från tidningen, är förövrigt min favorit tidning just nu, skitbra tips mm. för hundägare :) 

Av Frida - 24 maj 2011 13:04

Precis när jag skrivit förra inlägget började det mulna och sen spöregna, OCH JAG ÄLSKAR DET! haha, får man säga så? Tycker det är mysigt :) 


Bild tagen från fönstret :) Myyys



När det är sånt här väder gillar jag och lyssna på lugna sköna låtar! SÅ här har ni en bra låt, synd att den blivit sönderspelad på radion, men den är fin!


(Mamma jag vet att du kommer gilla den, hihi )


 

Av Frida - 24 maj 2011 12:47

Tjoo! 

Har inte gjort ett skit än så länge, sov vääldigt länge. Helt slut efter helg jobbandet, men har tvä kvällar kvar innan jag är ledig, men det är på så få timmar så det gör inte så mkt. 


Jaha, nu ska jag väl städa.. Sånt måste ju göras har jag hört! Det är ju ganska trevligt och komma hem till en städad lägenhet ikväll :) 


Har inte så mkt mer att säga, ganska tråkig blogg idag.. 


Hade bäst! 


Min fina ängel som jag har på revbenen :)   

Presentation


Mitt namn är frida, Välkommen till min lantliga blogg som innehåller inredning, bakning, pyssel, träning och familjeliv!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Känner du mig?
 Japp, vi ses ofta!
 Ja, men ses inte så ofta!
 Nja, vet bara vem du är!
 Nej, ingen aning!
 Annat!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards